CEOP – CENTRE D’ESTUDIS I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

Avinguda Roma, 5-C 1r. 2a.
43005 – Tarragona

977 243 433 – 977 252 324
683 684 720
info@ceop.es

Facebook
Twitter
Instagram

HORARI

De dilluns a divendres:
de 09.00 a 14.00

De dilluns a dijous:
de 16.00 a 19.30

LOCALITZACIÓ

CEOP està ubicat al mig de la ciutat de Tarragona, a 2 minuts de l’estació d’autobusos i d’una zona d’aparcament amb tarifa reduïda.

En compliment de la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), vostè ens autoritza a remetre-li per mitjans electrònics publicitat i comunicacions que puguin ser del seu interès i/o documents per a la correcta execució de la relació establerta.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES.

Acceptació i Consentiment.

D’acord amb l’establert en el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES 679/2016 DE LA UNIÓ EUROPEA, (RGPDUE), Vostè  consent que les seves dades siguin recopilades i tractades per CENTRE D’ESTUDIS I ORIENTACIO PROFESSIONAL, S.L. amb la finalitat de prestar-li els serveis acordats i gestionar les tasques administratives, comercials i fiscal/ comptables que d’ella es deriven, tal com indiquem en la informació detallada sobre protecció de dades. També li podran ser remeses comunicacions sobre les nostres activitats i serveis que puguin ser del seu interès. Les seves dades no seran cedits excepte obligació legal.

Pot exercir drets d’accés, rectificació i supressió i uns altres que pugui tenir reconeguts, segons el procediment que li indiquem en la informació detallada de protecció de dades.

Registre d’activitat. Article 30 RGPD de la Unió Europea.

Informació bàsica sobre la Protecció de Dades
Responsable: CENTRE D’ ESTUDIS I ORIENTACIO PROFESSIONAL, S.L.
Finalitat: gestió de clients i possibles clients fiscal, comptable, administrativa i comercial.
Legitimació – El tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part o per a l’aplicació a petició d’aquest de mesures precontractuales. El tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets:  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió, així com altres drets, tal com es detalla en la informació addicional.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: www.ceop.es

INFORMACIÓ DETALLADA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Al CENTRE D’ESTUDIS I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL, S.L. li hem sol•licitat que ens comuniqui alguns de les seves dades personals per poder donar curs a la relació que mantenim ambdues parts, i per poder realitzar altres tasques relacionades. Tal com estableix el Reglament General de Protecció de Dades, des de la nostra entitat li oferim la següent informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades:

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?
Raó social: CENTRE D’ESTUDIS I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL, S.L.
CIF: B43401330
Adreça: Av. ROMA, 5C 1º 2ª
43001 TARRAGONA – TARRAGONA
Persona de contacte: ANGELS BRULL LLEIXÀ
Telèfon: 977243433
E-mail: ceop@ceop.es

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
Al CENTRE D’ESTUDIS I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL, S.L. tractem les seves dades personals amb la finalitat de gestionar la relació establerta entre Vè. I la nostra entitat. Amb la finalitat de millorar i facilitar aquesta relació i la seva pròpia gestió, cap la possibilitat que generem amb les seves dades algun tipus de perfil que s’estimi convenient per a la citada finalitat. En cap cas es prendran decisions automatitzades sobre la base d’aquest perfil.

Per quant temps conservarem les seves dades?
CENTRE D’ESTUDIS I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL, S.L. conservarà les seves dades mentre romangui en vigor la relació establerta entre ambdues parts. Una vegada aquesta s’extingeixi, la nostra organització conservarà les seves dades mentre existeixin obligacions legals que ens obliguin a això. Una vegada prescrits aquests terminis legals, la seva informació es cancel•larà.

Quin és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Les bases legals que legitimen el tractament de les seves dades per part de la nostra organització són:
– El tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part o per a l’aplicació a petició d’aquest de mesures precontractuals. – El tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Únicament cedim les seves dades a entitats i/o professionals que col•laboren amb nosaltres d’acord amb les bases legals que legitimen el tractament i que hem relacionat a l’anterior apartat. No existeix un altre tipus de cessió de dades ni tan sols a l’efecte de conservació.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Vostè o qualsevol altra persona té dret a obtenir confirmació sobre si en el CENTRE D’ESTUDIS I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL, S.L. estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol•licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol•licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. CENTRE D’ESTUDIS I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL, S.L. deixarà de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
La sol·licitud d’exercici de drets ha d’acompanyar-se d’una còpia del DNI o document acreditatiu equivalent.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en el CENTRE D’ESTUDIS I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL, S.L. ens les ha proporcionat Vè. lliurement i procedeixen de diverses fonts totes directament relacionades amb la prestació dels serveis que ens ha sol•licitat que li prestem i per al normal manteniment d’una comunicació fluïda entre ambdues parts.

Les categories de dades que es tracten són:

 • Identificatius:
 • Nom i Cognoms
 • Adreça postal
 • DNI/NIF/CIF
 • Telèfons
 • Adreça de correu electrònic
 • Signatura
 • Imatge i/o veu
 • Targeta Sanitària.

Dades bancàries:

 • Tots els necessaris per a la gestió i/o domiciliació de cobraments i pagaments, com a número de compte bancària, targetes de crèdit/ dèbit, mitjans de pagament electrònics i/o virtuals i altres mitjans de pagament.

Categories de dades especials:

 • No es tracten categories especials.

Altres tipus de dades:

Característiques personals:

 • Dades sobre estat civil, sobre la família, data i lloc de naixement, edat, sexe, nacionalitat, llengua materna i característiques físiques i/o antropomètriques.
 • Acadèmics i professionals: Formació i titulacions, Historial de l’estudiant, experiència professional, pertinença a col·legis o associacions professionals.

No es tracten dades especialment protegides.